Facebook reviews: 4,8 op 5

Service

Algemene voorwaarden
Wanneer je bij ons iets besteld, dan ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.
Verzending en levering
Voor de verzending van jouw bestelling werken we samen met bpost. In principe wordt je bestelling geleverd binnen 2 werkdagen. Indien het artikel dat je besteld hebt niet voorradig is kan het zijn dat dit wat langer duurt, we brengen je dan zeker op de hoogte. Je kan je bestelling thuis of op een ander adres laten bezorgen (bijvoorbeeld op het werk). Daarnaast kan je je bestelling ook laten afleveren in een bpost afhaalpunt of een 24/7 bpost automaat indien er in jouw buurt een is. Tijdens het afrekenen krijg je deze mogelijkheden te zien. Voor levering in andere landen dan België zal de levertijd enigszins verlengen. Eventuele vertragingen in de leveringstermijn geven de koper geen recht zijn bestelling te annuleren of de goederen te weigeren en geven in geen geval aanleiding tot schadevergoeding.
De verzendkosten:
  • Gratis vanaf 100€ in België
  • 5€ voor leveringen in België onder de 100€
  • Voor andere landen wordt het bedrag van de verzendkosten aangegeven tijdens het afrekenproces
Privacy en veiligheid
Onze site is beveiligd met een certificaat. Je private gegevens worden dan steeds op een versleutelde manier verstuurd zodat niemand die gegevens kan opvangen. Daarnaast vind je op deze pagina meer details over hoe we met jouw gegevens om gaan en hoe we die beschermen.
Terugsturen en terugbetalen
Je hebt 14 dagen de tijd om (gedeeltelijk) van je bestelling af te zien, op voorwaarde dat je ons de kleding in onberispelijke staat terug bezorgt. Contacteer ons even via telefoon of e-mail en we laten je weten wat je moet doen. Je hebt daarna 5 dagen om de kleding aan ons terug te bezorgen. Dit geldt om begrijpelijke redenen niet voor lingerie en badkleding.
Contact
Op deze pagina kan je al onze contactgegevens bekijken.
Betaling
Voor de betaling van je bestelling werken we samen met ogone. Dat kan je zien aan de adresbalk van je browser op het moment dat je je betaalgegevens moet ingeven. Nadat je je gegevens in het online bestelformulier ingevuld hebt, kan je de betaalwijze van jouw keuze kiezen. Op dat moment wordt er een connectie gemaakt met het veilige betaalsysteem Ogone. Je dient de gevraagde gegevens in te vullen (naam kaarthouder, kaartnummer, vervaldatum, …). De creditcardmaatschappij controleert instant jouw gegevens en als alles in orde is wordt de betaling direct voltrokken. Wij ontvangen de bevestiging van jouw betaling binnen de minuut. Momenteel bieden we als betaalmogelijkheid aan: Maestro, VISA en Mastercard. Voor alle betalingsmethodes geldt: vanaf het moment dat wij jouw betaling ontvangen hebben, kunnen wij jouw pakket verzendingsklaar maken!

Bestellingen bekijken
Wanneer je geregistreerd bent kan je hier steeds jouw bestellingen bekijken en opvolgen, facturen van eerdere bestellingen bekijken en afdrukken.
Jouw informatie aanpassen
Geregistreerde klanten kunnen hier tevens hun persoonlijke gegevens bekijken en aanpassen.
Contacteer Ons
  • Boomstraat 77, 2880 Bornem, België
  • Tel:+32 478 36 35 46
  • Email: info@ledebut.be
Nieuwsbrief
Le Début Twitter